Eet, ontdek en ervaar

Wat is er in de omgeving te doen?

Onze aanbevelingen

Noordwijk ligt in de bruisende Bollenstreek. Vooral in het hoogseizoen
is er van alles te beleven. Wij hebben een aantal tips
voor je op een rij gezet!

Noordwijk in de Bollenstreek

In de omgeving is er van alles te beleven. Wil je meer zien dan Klein Bonaire Noordwijk, trek er dan op uit! Het strand ligt op wandel en fiets afstand, het gezellige centrum van Noordwijk is in de buurt. Maar ook een tal van activiteiten zijn er te beleven. Zoals een midgetgolf baan, een bowlingbaan, een wellness centrum, een surfschool en natuurlijk heerlijke strandbedjes op het strand. Ben je gek op shoppen dan zijn de steden als Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam zeker een aanrader!

Pure ontspanning

Kom helemaal tot rust en in balans tijdens uw vakantie. Bij Toetjée! zijn tal van mogelijkheden zoals massages, gezichtsbehandelingen en energie therapie. Kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Ook willen genieten van onze bungalow?
Boek vandaag

De omgeving van Noordwijk

Klein Bonaire Noordwijk ligt middenin de Bollenstreek. De mooie natuur, de uitgestrekte stranden, de eindeloze bollenvelden, de bruisende steden, de gezellige restaurantjes en barretjes, vervelen dat is onmogelijk op Klein Bonaire Noordwijk!

Bubbels Beach

Een relaxte strandtent waar wij dagelijks te vinden zijn! Heerlijke gerechten worden hier bereid. De sfeer is hier heel relaxt!

Snack voor overdag

Deze kibbeling die moet je proeven! Want hij is echt te gek!

Zeetong eten?

Ben je ook net zo gek op zeetong als wij zijn? Dan moet je hier op donderdag de zeetong eten die dan in de aanbieding is!