Onze locatie

'Klein Bonaire Noordwijk' is goed te bereiken met de auto

ADRES

Het Lappennest 29, 2204 AW Noordwijk, Bungalow nummer 29 (Het Lappennest 29)

CONTACT

Bel, e-mail of gebruik het formulier

V&A

Antwoord op de meest gestelde vragen

Kom in contact met ons!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze meer dan graag!

Contact via e-mail

Vul het online formulier in of stuur een e-mail naar info@kleinbonairenoordwijk.nl. Wij antwoorden meestal binnen 1 werkdag!

Ook willen genieten van onze bungalow?
Boek vandaag

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Zijn er huisdieren toegestaan?

Ja, er zijn maximaal 2 honden toegestaan.

Kunnen we fietsen huren?

In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden om fietsen te huren.

Kan ik parkeren bij de bungalow?

Er is een gratis parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein.

Kan ik ook een afwijkend verblijf boeken?

U het hoog seizoen kunt u alleen boeken van vrijdag tot vrijdag. In het laagseizoen en middenseizoen kunt u boeken van maandag tot maandag, van maandag tot vrijdag, van vrijdag tot maandag en van vrijdag tot vrijdag. Helaas is het niet mogelijk om een afwijkend verblijf te boeken, u kunt wel meerdere weken achter elkaar boeken. U kunt wel later inchecken en eerder uitchecken mits u dit aangeeft bij het boeken.

Moet er borg betaald worden?

Ja, u moet €200,- borg betalen per verblijf. U dient dit contact bij aankomst te betalen. U krijgt uw borg terug bij vertrek mits er geen gebreken zijn.

Kan ik mijn verblijf annuleren?

Wilt u uw reservering 1 maand voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 50% van het huurbedrag schuldig. Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. U dient altijd schriftelijk te bevestiging dat u wilt annuleren.

Wanneer dient de betaling voldaan te worden?

De betaling dient na boeking binnen 8 werkdagen te zijn voldaan op rekening nummer NL86KNAB 0256060606 t.a.v. Klein Bonaire Noordwijk, o.v.v. uw reserveringsnummer. Als de betaling niet binnen 8 werkdagen op onze rekening staat, vervalt de boeking en kunt u geen aanspraak meer maken op uw reservering.

Wanneer is mijn reservering definitief?

Als de betaling ontvangen is en u per mail een bevestiging van ons heeft gehad.

Kan ik mijn verblijf omboeken?

Tot 6 weken voor vertrek is het mogelijk om uw verblijf om te boeken, mits er beschikbaarheid is. Er kan helaas geen geld worden teruggeven.

Wat is bij de huursom inbegrepen?

Bij de huursom is inbegrepen gas, water en licht, lakenpakket, handdoekenpakket en een Caribische welkomstpakket. U bent verplicht om schoonmaakkosten en toeristenbelasting te betalen.

Kunnen we strandbedjes huren op het strand?

Ja, exclusief voor gasten van Klein Bonaire Noordwijk hebben wij zeer aantrekkelijke tarieven. Een loungeset voor 2 personen is te boeken per dag voor €30,-, per weekend voor €40,-, per midweek voor €50 en per hele week voor €60,-!

Welke gasten zijn welkom in onze bungalow?

Klein Bonaire Noordwijk ligt op een gezellig familiepark en is daardoor niet geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en geluidsoverlast makende personen.

Mogen er honden op het strand?

Ja, alleen bij afrit 1 bij de Koningin Astrid Boulevard. Uw hond is alleen welkom bij strandpaviljoen Take2 Noordwijk en bij het strandverhuur voor het paviljoen.

Is er wifi?

Daar zijn wij mee bezig.

Kan je parkeren bij het strand?

Op warme dagen kan het heel druk zijn op de parkeerplaatsen. Wij raden u aan om extra vroeg te komen voor een vrije parkeerplek bij het strand. Op de fiets is het vanaf Klein Bonaire Noordwijk 5 km fietsen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!